افزایش صادرات نفت کشور به بیش از یک میلیون بشکه در روز در دولت سیزدهم، موجب شد که روند صعودی تورم ماهانه در سال 1400 نزولی شود و تورم نقطه به نقطه در پایان سال 1400 حدود 24 درصد نسبت به روند قبلی کاهش یابد.
بیشک پایان عصر نفت یکی از بزرگترین کابوسهای کشورهای عرب نفت خیز حوزه خلیج فارس محسوب میشود، بسیاری از گزارشهای سال 2050 را پایان این دوره و آغاز به قهقرا رفتن این کشورها عنوان کردهاند.
حسین زاده رئیس کمیته نفت مجلس گفت:در حال حاضر میتوانیم ۴ میلیون بشکه تولید نفت داشته باشیم اما باید بدانیم این مسئله عملاً به تجهیزات نفتی و میادین آسیب وارد خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: برنامه صنعت نفت در طول دولت سیزدهم این است که از طریق شرکتهای فناور و مراکز علمی و پژوهشی کشور به سمتی برویم که اقتصاد نفت را دانشبنیان کنیم.
مدیر گروه مطالعات انرژی وین گفت: در کوتاهمدت، قطر، الجزایر، امریکا و تا حدی نروژ و لیبی میتوانند جایگزین شوند، اما در میانمدت، ایران بهترین گزینه برای تامین گاز اروپا خواهد بود.
اواخر ماه گذشته قراردادی ۵۰۰ میلیارد دلاری به مدت ۲۰ سال در وزارت نفت به منظور توسعه لایه نفتی پارس جنوبی منعقد شد؛ قراردادی که جزئیاتی از آن منتشر نشد.
تولید نفت خام سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر اساس تازهترین گزارش این سازمان در ماه آوریل (فروردینماه – اردیبهشتماه) با افزایش ۵۷ هزار بشکهای از ۲۸ میلیون بشکه در روز گذشت.
اوپک در جدیدترین گزارش ماهانه خود از بازار نفت، پیشبینی رشد تقاضای جهانی نفت را در سال جاری میلادی بهخاطر تحولات اخیر ژئوپلیتیکی در شرق اروپا و بازگشت قرنطینههای کرونایی در چین ۴۸۰ هزار بشکه در روز پایین آورده و ۳.۶۷ میلیون بشکه اعلام کرده است
وزیر نفت با انتشار مطلبی در حساب کاربریاش در توئیتر نوشت: بالغ بر ۱۵۰ شرکت دانش بنیان در گام نخست فراخوان وزارت نفت برای دانشبنیان کردن صنعت نفت در زمینههای اولویتدار و اشتغال آفرین مشارکت کردهاند.
خالد العتیبی، جانشین مدیرعامل شرکت نفت کویت، KOC اعلام کرد که حفاری اکتشافی چاههای نفت در منطقه فراساحلی این کشور را از ژوئن آینده (خرداد ماه)آغاز خواهد کرد
سفیر سابق ایران در افغانستان گفت: همچنین در مطالعات اولیه نقشهای از معادن و منابع در این کشور تهیه شده بود که در ولایت هرات علاوه بر منابع بسیار غنی سنگ آهن، گاز هم وجود دارد اما توسعه آن بلندمدت است و فعلا این امکان وجود ندارد.
یک منبع آگاه گفت: براساس اسناد و مدارک موجود در سامانه کدال در سال ۹۹ پالایشگاه های کشور ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سودآوری داشتند که این موضوع نشان می دهد ادعای نمایندگان مجلس کذب محض است.